Результати міського етапу Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних ділянок (2021 р.)

З метою сприяння розвитку дослідницької і експериментальної роботи школярів, виявлення та розповсюдження кращого досвіду, традицій, нових напрямків в організації роботи на ділянках та в шкільних теплицях, учнівські колективи закладів освіти взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок (далі - Конкурс).

Відповідно до вимог Конкурсу учасникам необхідно було надати паспорт навчально-дослідних земельних ділянок освітнього закладу, опис організаційно-педагогічного та матеріально-технічного забезпечення функціонування навчально-дослідних земельних ділянок.

Згідно наказу управління освіти Херсонської міської ради від 31.08.2021 року № 166-Т «Про організацію та проведення міських заходів екологічного напряму в 2021/2022 навчальному році» в даному Конкурсі пропонувалось взяти участь заклади загальної середньої освіти № 6, 27, 39, 57, ЛЖЕП.

На розгляд журі подано лише одну конкурсну роботу – роботу учнівського колективу (керівник – Коршун Р.О.) Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26, яка посіла І місце. Звітні матеріали містять інформацію з досвіду впровадження та поширення ефективних, мало витратних, ресурсощадних й екологічно безпечних технологій в освітній процес закладу; вирощування сільськогосподарської продукції з високими споживчими й естетичними якостями; розвитку дослідницької та експериментальної роботи, що проводиться зі здобувачами освіти.

ІІ та ІІІ місця – не присуджено.

Роботу, яка посіла І місце, направлено для участі в обласному етапі конкурсу до комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.