Святкування розпочато!

Ось й настав найочікуваніший час для дітлахів – час новорічно-різдвяних свят, чудового настрою, захоплюючих ігор та солодких подарунків! Вже з 18 грудня вихованці театральних гуртків «Ідея» (керівник – Вовк В.А.), «АртКлас» (керівник – Біневська С.А.), вокального ансамблю «Мелодія» (керівник – Біневська С.А.) та народного художнього колективу хореографічного ансамблю танцю «Райдуга» (керівник – Саганська О.О.) дарують вихованцям Центру та учням шкіл міста незабутні враження чарівного святкового дійства до Дня Святого Миколая!


Вихованці молодшої вікової категорії гуртків декоративно-ужиткового мистецтва традиційно святкують перше зимове свято разом з Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б.Лавреньова. Насичена розважальна програма, конкурси, веселощі та флешмоб створили незабутню атмосферу свята.

 Для залучення охочих провести канікули разом з центром дозвілля «Асорті» керівниками гуртків декоративно-ужиткового мистецтва для учнів 1-3 класів Херсонської гімназії № 1 проведено серію святкових майстер-класів по виготовленню новорічних сувенірів.

І вже зовсім скоро Аліса з країни Чудес разом зі своїми друзями вирушає в захоплюючу подорож на пошуки Діда Мороза та чекає до себе у гості вихованців Херсонського Центру творчості та усіх бажаючих дітей нашого міста!