Численні перемоги

Вихованці клубу спортивного танцю «Латинос» (керівник – Логвинченко Л.А.) вкотре підкорили паркет міжнародного рівня, взявши участь у Міжнародних танцювальних змаганнях «StarLight «Grand Prix» Cup 2018», що відбулися в м. Києві та зарекомендували себе, як надзвичайно красива, елегантна та, водночас, дуже енергетично насичена подія, а також увійшли у число кращих змагань України.

За результатами змагань танцювальні пари: Беспалов Микита та Литвиненко Єлизавета в категорії «Дорослі RS» посіли ІІ місце, Стеценко Данило та Кравченко-Скалозуб Карина в категорії «Ювенали 2» - VI місце (фінал), ІІІ місце в категорії «Ювенали 1» посіли Овчинніков Дмитро та Перепелиця Діана, Олексійчук Андрій та Тимощук Поліна. В категорії «Діти до 8 років (соло)» І місце посіли: Перепелиця Діана, Тимощук Поліна, Овчинніков Дмитро, ІІІ місцеОлексійчук Андрій.

Допоки більш досвідчені вихованці клубу підкорювали міжнародний паркет, інші танцювальні пари демонстрували свою майстерність на Відкритих Всеукраїнських змаганнях зі спортивних бальних танців «Відкритий Чемпіонат Миколаївської області 2018», за результатами якого вибороли шістнадцять І місць, сім ІІ місць та одне ІІІ місце!
Так тримати! Вітаємо вихованців та тренерів з численними перемогами!