Зима - час розваг!

Саме під таким гаслом провели зимові канікули вихованці еколого-натуралістичного напряму. Для вихованців гуртків «Дослідники заповідних стежок Херсонщини», «Природа рідного краю», «Юні охоронці природи» та клубу «Альбіон» (керівник – Костіна Н.М.) розваги почалися з 19 грудня, під час святкової вистави до Дня Святого Миколая.

 

 

З особливим нетерпінням дітлахи чекали на подорож до Карпат. Підкорення снігових схилів гірськолижного курорту с. Славське надовго закарбуються в пам’яті юних подорожуючих, а також м. Львів зі своїми барвистими ярмарками смаколиків, майстернями шоколаду, карамелі та пряників.

Не обійшлося й без майстер-класу з виготовлення головного символу року – півника. Кожний мав змогу власноруч створити символічну іграшку на свій смак та зарядитись позитивною енергією на наступний навчальний семестр, адже поробки, в які ти вклав свою душу,неодмінно принесуть щастя та вдачу!


За щоденними розвагами вихованці не забували й про наших пернатих друзів, тому розвішували годівнички в рамках акції «Допоможемо зимуючим птахам».
Сподіваємось, що наступні канікули будуть не менш змістовними та цікавими!