"Чотирилапа" та "перната" зима

Нам тепло й затишно вдома, навіть, у сильні морози. А як переносять холод та відсутність корму брати наші менші?

Відповідь на це та інші питання щодо допомоги тваринам у складний зимовий період шукали вихованці гуртка "Природа рідного краю" (керівник - Аліна Лиманська),  учні 3-А класу Херсонської гімназії № 1 разом з вихованцями гуртка «Природа рідного краю» (керівник – Наталя Костіна) під час чергового засідання в рамках проекту «Еко-Всезнайка» (керівник проекту – Наталя Костіна) Центру екологічної культури та виховання «Дивосвіт».
Подібні засідання завжди проходять змістовно та пізнавально. Спочатку учасники знайомились з особливостями підготовки тварин до зимівлі, її способами. Перегляд пізнавальних відеороликів, вікторини та ігри значно доповнили знання з цього питання. Не обійшлося й без прикладної творчості: малювали плакати, створювали годівнички, підбирали «меню» пернатим.

Й головне: уявляли себе на місці тварин й міркували, як їм живеться взимку. Можна з впевненістю сказати, що після того, як діти «побували у шкурі» тварин взимку, вони точно їм допомагатимуть й збережуть не одне маленьке чотирилапе або пернате життя!