Двадцять три медалі!

Понад 500 учасників з різних міст країни брали участь у Відкритих Всеукраїнських змаганнях зі спортивних бальних танців «Tavria Grand Prix», але найбільша кількість медалей – у вихованців клубу спортивного бального танцю «Латинос» (керівник – Лілія Логвінченко). Приємно відмітити, що колектив під час всіх змагань має потужну підтримку своїх прихильників та й «вдома, як кажуть, і стіни допомагають».

Тож, на п’єдестал для нагородження наші піднімалися двадцять три рази!
Чотири рази на найвищу сходинку піднімалася танцювальна пара: Алексєєв Максим (ЗЗСО № 56) та Іванова Софія (ЗЗСО № 56), двічі на першу та двічі на другуОлексійчук Андрій (ЗЗСО № 28) та Тимошенко Єлизавета (Олешківська гімназія), двічі на першу та двічі на третю сходинку піднялися Ніколаєв Максим (Херсонський академічний ліцей ім. О.В. Мішукова) та Новолокіна Дар’я (Херсонський академічний ліцей ім. О.В. Мішукова).
Танцювальна пара: Стеценко Данило (гімназія №1) та Кравченко – Скалозуб Карина (Олешківська гімназія) здобули два І місця. І та ІІ місце посіли Ковальчук Семен (ЗЗСО № 56) та Бойко Майя (ЗЗСО № 56). Першими стали Колесніков Владислав (ЗЗСО №1, м. Каховка) та Гетта Єва (гімназія № 1).
Друге місце посіли пари: Петренко Кирило (ФТЛ) та Лимар Анна (ЗЗСО № 31), Шарафанов Ілля (ЗЗСО № 32) та Семенака Світлана (Гімназія №1), Дишленко Артем (гімназія №1) та Терещенко Дар’я (Гімназія №1).
Окрім цього, в категорії «Соло» вихованці здобули ще три І місця: Гетта Єва (гімназія №1), Чергінець Вероніка (гімназія №1), Семенака Світлана (гімназія № 1).

Вітаємо та бажаємо у прийдешньому новому році всій дружній родині «Латиносу»: керівнику, вихованцям та батькам – нових успіхів та нових творчих звершень! Пишаємося вами!