Переможний жовтень

Вже стало доброю традицією творчих колективів Центру розпочинати навчальний рік участю у конкурсах та фестивалях різного рівня. Не став винятком й цей жовтень, по справжньому, переможний жовтень!

Народний художній колектив ансамбль танцю «Райдуга» (керівник – Олена Добровольська) розпочав перемогою на ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного, вокального, інструментального, театрального, циркового жанру «Сонячні перлинки», додавши до свого арсеналу перемог нагороди: у номінації «Стилізовано-народний танець» – І місце та ІІ місце у номінації «Сучасний танець».
На ІІ Всеукраїнському фестивалі талантів «Star talents» народний художній колектив ансамбль танцю «Едельвейс» (керівник – Світлана Якуба) здобув чотири І та два ІІ місця,

а хореографічний колектив «Акварель» (керівник – Ольга Саганська) став володарем трьох І та двох ІІ місць.

Вихованці вокальної студії «Унісон» (керівник – Ганна Усатюк) привезли дипломи переможців з м. Києва, де брали участь у Міжнародному фестивалі мистецтв «Барвиста осінь»: Василенко Влада (Херсонський академічний ліцей) – І місце, Ейсмонтович Єва (ЗЗСО №45) – І місце, Литаєва Злата (Ясла-сад № 77) – ІІ місце, Панченко Софія (Херсонська гімназія № 6) – ІІ місце.
Завершується жовтень перемогою народного художнього колективу театру-студії народного танцю «Віночок» (керівник – Валентина Орлова), які на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі авторських творів «Верховинця степова криниця» у місті Каховка здобули І та ІІ місця.

Вітаємо переможців з досягненнями та бажаємо наступних творчих звершень!