Герої освітнього фронту

Маючи певні технічні проблеми, ми не мали змоги раніше поділитися цими радісними новинами, на які з нетерпінням чекали наші герої освітнього фронту – вихованці-слухачі секцій МАН наукового учнівського товариства «Логос» та їх наукові керівники.

Чому герої освітнього фронту? Тому що в цих складних умовах окупації наші вихованці-слухачі, не маючи стабільного інтернет-зв’язку, змогли не лише надіслати свої науково-дослідницькі роботи для участі у ІІІ (всеукраїнському) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, а й захистити їх та ПЕРЕМОГТИ!!!

Тож, наші герої:
- І місце - відділення екології та аграрних наук. Агрономія – Ситнік Ярослав, учень 10 класу НВК «Загальноосвітня школа ІІ ступеня – ліцей журналістики, економіки та правознавства» Херсонської міської ради, вихованець секції МАН, з роботою: «Реакція гібридів кукурудзи на застосування мікродобрив в умовах зрошення».
Посилання на відео: https://youtu.be/yNvIFvi0G90
Постер:

 

- ІІІ місце – відділення лісознавства - Черниш Єлизавета, учениця 11 класу Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради, вихованка секції МАН, з роботою: «Моніторинг штучної екосистеми лісопарку «Жовтневий» селища Антонівка м. Херсона».
Посилання на відео: https://youtu.be/EerRQ6gYfu8
Постер:

 

Й, звісно, герой «невидимого» освітнього фронту - науковий керівник Наталя Козуб.

*Посилання на загальне відео від організаторів ІІІ (всеукраїнського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України https://youtu.be/lwWGq_CUX64

 Вітаємо з такими вагомими перемогами!

Пишаємося вами!

Саме за такою молоддю – майбутнє нашої країни!

Й воно обов’язково буде з ВЕЛИКОЮ ПЕРЕМОГОЮ!!!

Чекаємо на неї!

Слава Україні!

Героям слава!