ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНО!

Курс «Помічай, упізнавай, поводься безпечно: підвищення обізнаності про ризики вибухонебезпечних предметів».
EdCamp Ukraine разом із Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошують усіх охочих на участь у спеціальних вебінарах, присвячених можливим ризикам на території України.

Ми знайшли крутезну експертку Юлію Чикольбу, яка терміново розробила навчальну програму.

Дехто з українців і українок починають повертатися до своїх домівок. Але варто пам’ятати про те, що будь-яка звільнена від ворогів територія забруднена великою кількістю вибухонебезпечних предметів ???. І всі ми можемо заплатити дуже високу ціну лише за те, що будемо нехтувати правилами поведінки на таких територіях або ж просто їх не знати.

❗Не слід нехтувати своєю безпекою та, особливо, життям — врахуйте всі необхідні аспекти і будьте впевнені у своїх знаннях.

До участі запрошуємо абсолютно всіх❗

Програма, яку ми пропонуємо, є простою та лаконічною. Вона складатиметься з двох модулів, за результатами яких, за бажання, можна отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

Якщо ви вже зараз знаєте, що хотіли б мати відповідний сертифікат, необхідно зареєструватися на участь у програмі за покликанням ? https://edway.in.ua/uk/mpk/372/detail/.

Після завершення навчальних модулів, необхідно буде пройти невелике тестування, за результатами якого і буде виданий документ на платформі EdWay.

Якщо ж ви хочете взяти участь у програмі без подальшого отримання сертифікату ПК, то просто приєднуйтеся до нас у зум.

✅ 26 квітня (вівторок), 17:00 - 18:30. Перший модуль – базовий інструктаж про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами і моделі безпечної поведінки для дорослих.

✅ 14 травня (субота), 17:00 - 18:30. Другий модуль розрахований на освітян, які працюють з дітьми й учнівством різного віку, та надають базові інструменти і підходи до навчання дітей безпечній поведінці на територіях, забруднених вибухонебезпечними залишками війни.

Покликання на вхід у зум на всі дні https://bit.ly/ExplosiveOrdnanceRiskEducation

Будемо раді бачити вас! ?? Пройдіть навчання самі та обов’язково порекомендуйте іншим ❤