ГО “Смарт освіта”: розклад на 13 квітня

Надрукувати

ГО “Смарт освіта” проводить для дітей пізнавальні онлайн-зустрічі.

Розклад пізнавальних занять на 13 квітня:

Лінк на зум, тут можна взяти участь в обговоренні: https://us02web.zoom.us/j/87936046288

Лінк на ютюб лише для перегляду: https://youtu.be/7vk3AV16FsI

1. Світ тварин у числах
Час: 13 квітня, 11:00
Для кого: 1 клас
Вестиме: Анжела Салабай, вчителька початкових класів

Як математика допомагає жабкам розпізнавати свій вид? Для чого риби мають вміння рахувати? Найцікавіше про Риб, Плазунів та Земноводних. Геометрія, арифметика та логіка в житті тварин. Подорож найрізноманітнішими куточками світу. Що треба мати із собою: кольорові олівці, ручка, аркуш паперу.

2. Великодній вінок
Час: 13 квітня, 12:00
Для кого: 4–6 класи
Вестиме: Любов Колосович, вчителька трудового навчання, Новоград-Волинська ЗОШ №2

Великодень – свято особливе і сповнене теплих емоцій. Але кому не хотілося б зробити його ще більш душевним, символічним, наповненим весняним настроєм? Для цього відмінно підходить великодній вінок – символ тепла, вічного та щасливого життя, єднання. На занятті ми виготовимо великодній віночок, який може стати душевним подарунком для близьких або тематичною прикрасою інтерʼєру вашої оселі.
Матеріали: пластикова тарілка (якщо немає, візьміть цупкий картон), кольорові олівці або фломастери, 50 см кольорової атласної стрічки, ножиці, канцелярський клей.

3. Наука про життя
Час: 13 квітня, 13:00
Для кого: 12–17 років
Вестиме: Петро Чорноморець, кандидат біологічних наук, Демократична школа “Майбутні”

Тварина чи рослина? Цього разу покажу вам дивних істот, які живуть зовсім поруч із нами, але ви про них навіть не здогадуєтеся.

4. Таємниці пернатих друзів
Цикл: Таємниці домашніх улюбленців
Час: 13 квітня, 14:00
Для кого: 1–4 класи
Вестиме: Марія Палійчук, вчителька початкових класів, Міжнародний ліцей "Михаїл", Київ

Чи знаєте ви, що динозаври насправді не вимерли? Так, їх далекі нащадки сьогодні всюди навколо нас, а багато навіть живуть разом із нами в наших домівках. Хочете дізнатися, хто це? Тоді завітайте на заняття з циклу “Таємниці домашніх улюбленців”.

5. Цікава математика
Час: 13 квітня, 15:15 
Для кого: 1–4 класи
Вестиме: Віктор Ткач, Вчитель академічного циклу, КМДШ

Хочеш прокачати свої логіку, увагу й мислення? Тоді тобі до нас! Запрошуємо на цікаві заняття математики. Тебе очікують: - цікаві математичні факти; - нестандартні задачі; - логічні ігри; - челенджі - ігри на увагу і на памʼять. - та багато іншого. Готовий посперечатися, що до такої цікавої математики ви ще не готові :-)

6.  Володимир Великий, Ярослав Мудрий та інші. Чому вони жили в Києві?
Цикл: Бадьора історія
Час: 13 квітня, 16:00
Для кого: 5 клас
Вестиме: Євгеній Шелест, вчитель історії, Britannica School Вікінг, язичник, завойовник, державотворець, християнин, святий: неймовірна кар’єра Володимира Святославовича Великого. Ярослав Мудрий і криза законотворчості. Методи виховання європейських королів за Ярославом Мудрим. А також середньовічна культурна революція.

7. Майстер-клас «Як писати тексти для соціальних мереж?»
Цикл: Скролимо соцмережі
Час: 13 квітня, 17:00
Для кого: 9–10 класи
Вестиме: Яна Зінов‘єва, вчителька української мови та літератури, Кривий Ріг

Поговоримо про різні типи текстів, зв’язок типу тексту з платформою, для якої він створюється. Проаналізуємо шкільні навички написання творів, як їх можна адаптувати для дописів в інтернеті. Зробимо роботу над помилками, аналізуючи дописи. Створимо власні тексти, які опублікуємо з використанням хештегів!