ГО “Смарт освіта”: розклад на 05 квітня

Надрукувати

ГО “Смарт освіта” проводить для дітей пізнавальні онлайн-зустрічі.

Розклад на 05 квітня:

Лінк на зум, тут можна взяти участь в обговоренні: https://us02web.zoom.us/j/87919881698

Лінк на ютюб лише для перегляду: https://youtu.be/rORcOkibWZc

1. Як правильно конфліктувати?
Час: 5 квітня, 11:00
Для кого: 10–12 років
Вестиме: Євгенія Скляренко, практична психологиня, Приватна школа “Афіни”

Там, де люди, завжди будуть конфлікти. Проте конфліктувати також треба вміти правильно. Адже конфлікти – це завжди зона... розвитку!

2. Музичні історії за роялем
Час: 5 квітня, 12:00
Для кого: 1–11 класи
Вестиме: Майк Кауфман-Портніков, піаніст-віртуоз, джазовий мультистиліст "Ми всі музиканти.

Я не про те, що всі ми співаємо, навіть, коли вважаємо, що не маємо слуху й голосу. Але кожен щось іноді може випустити з рук – бах! А це вже перкусія, тобто ударний інструмент. Але є чотири магічні літери, що означають, що лунатиме магічна музика: BACH. До речі, Бах є першим рокером.

3. Цікаві музеї? Це можливо!
Час: 5 квітня, 13:00
Для кого: 10–12 років
Вестиме: Олена Алексик, вчителька історії України та громадянської освіти, Спеціалізована школа I–III ступенів №1 ім. А. Волошина, Хуст, Закарпаття Музей.

Що спадає на думку? Велике порожнє приміщення, де під склом є старі речі, де нічого не можна торкатися... Але це вже застаріло, музеї стають сучасними, а ще експонати можуть говорити. Про цікаві музеї світу, а також про те, як створити власний, про секрети екскурсоводів та вміння привертати увагу – про все це ви дізнаєтеся під час подорожі ненудними музеями.

4. Подорожуємо Італією
Час: 5 квітня, 14:00
Для кого: 1–4 класи
Вестиме: Марія Палійчук, вчителька початкових класів, Міжнародний ліцей "Михаїл", Київ

Дізнаємося про державні символи, культуру і традиції Італії. Дізнаємося про знамениту на весь світ національну кухню, а також – чим ще ця чудова країна прославилася на весь світ.

5. Людина. Мої мрії. Колаж бажань
Час: 5 квітня, 15:00
Для кого: 2–4 класи
Вестиме: Марія Уємова–Косова, вчителька початкових класів, Новопечерська школа, учасниця Всеукраїнської школи онлайн, Київ

На цій зустрічі діти: - дізнаються, що таке мрія; - як створити «Книгу бажань» та колаж бажань; - пограють в ігри; - послухають казку; -створять колаж бажань. Отже, на цій зустрічі ми перетворимося на мрійників та мрійниць. Бо мріяти не шкідливо, мріяти так важливо ☁️ Заздалегідь підготуйте, будь ласка, білий папір формату А4.

6. Первісні люди на території України
Час: 5 квітня, 16:00
Для кого: 5 клас
Вестиме: Євгеній Шелест, вчитель історії, Britannica School

Чи вирощували Адам з Євою картоплю на українському чорноземі? Як уберегти популяцію мамонтів від вимирання? Чому із потеплінням стало важче полювати? І чи довго виплачувати кредит за будиночок із мамонтових кісток? Історія про доісторичне.

7.Яка Україна на смак?
Час: 5 квітня, 17:00
Для кого: 3–9 класи
Вестиме: Вікторія Бартюк, учителька трудового навчання та STEM, Новопечерська школа, Київ

Говоритимемо про страви української кухні, відомі у світі. Доберемо інгредієнти для борщу, навчимося складати технологічну послідовність приготування вареників та інших страв, напишемо розповіді про українські страви.