Міський семінар-практикум

Надрукувати

В рамках підготовки до проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських екологічних театрів та агітбригад «Земля – наш спільний дім» 23 січня 2014 року у приміщені Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості відбувся міський семінар-практикум «Алгоритм творчої задумки та успішної реалізації екологічної агітбригади» для керівників екологічних театрів та агітбригад загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Всього на заході були присутні представники 15 загальноосвітніх навчальних закладів міста (№ 9, 11, 17, 20, 26, 34, 39, 46, 48, 52, 53, 57, ХТЛМ, ЦОМ, ХЦДЮТ), команди яких подали заявки на участь у міському етапі конкурсу.
Серед питань, що розглядалися на семінарі: аналіз результатів участі загальноосвітніх навчальних закладів у міському етапі Всеукраїнського конкурсу екологічних театрів та агітбригад за чотири роки (2010 – 2013 рр.); роз’яснення основних вимог та надання методичних рекомендацій щодо участі у конкурсі. Також присутні мали змогу прийняти участь у практикумі, що був націлений на розуміння алгоритму організації роботи агітбригади, аспектів створення сценарію, реалізації творчої задумки.
Досвідом з організації роботи агітбригади поділились керівник екологічної агітбригади «Планета» (переможця обласного етапу та учасника всеукраїнського етапу конкурсу у 2013 році) та вчитель художньої культури Комишанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 26.
По завершенню заходу було проведено анкетування щодо визначення труднощів під час підготовки команди та надано необхідні методичні матеріали на допомогу керівникам під час підготовки до конкурсу.