- УСПІШНА ? !

- УСПІШНА ?!
108 дипломів переможців для закладу позашкільної освіти – це багато чи мало? Мабуть, дивлячись від чого відштовхуватись: якщо за навчальний рік – то це дуже мало, а якщо це дипломи за участь у двох конкурсах, та ще й під час освітнього процесу у дистанційному режимі, то це багато! Саме таку кількість дипломів отримали вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва (керівники: Олена Ліпшиць, Віта Лисенко, Олеся Фахрадова, Світлана Бандурська, Наталя Липа).

Серед 70 учасників міського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Творчість. Фантазія. Мистецтво»65 отримали дипломи: І ступеня – 42, ІІ ступеня – 18, ІІІ ступеня – 5. І це ще не все!
На обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» переможців теж багато – 43 дипломи (27 дипломів І ступеня; 12 – ІІ ступеня та 3 дипломи ІІІ ступеня)! Журі конкурсу окремо відмітило високий рівень робіт вихованців зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Метелик» (керівники: Олена Ліпшиць, Віта Лисенко, Олеся Фахрадова) у розділі «Біокераміка». Також приємно, що студію нагороджено дипломом І ступеня як колектив. До речі, подібна нагорода лише одна – і вона наша! Тож, зразкова студія образотворчого мистецтва «Метелик» є абсолютною переможницею обласного етапу Всеукраїнського конкурсу. Але і це ще не всі новини! Дев’ять найкращих робіт поїдуть до м. Київ на всеукраїнський етап конкурсу!
Бажаємо успіхів та творчого натхнення всім нашим переможцям! А учасникам всеукраїнського етапу – перемог!