Встигнути все, або як ми провели канікули!

Надрукувати

За мить до локдауну, або як встигнути все! Саме з таким настроєм пройшли зимові канікули для вихованців, тобто хотіли встигнути все та побільше, звісно ж, з дотриманням всіх протиепідеміологічних заходів.

Й розпочали з традиційних святкових ранків «Новий рік ступає на поріг» для гуртківців Центру. Звісно ж, вони були не такими масовими, як зазвичай, проте цікавими, як завжди, й трішки незвичними – Дід Мороз вітав дітей дистанційно! Хоча в умовах сьогодення це прийнятно. А в іншому все «face to face»: співали, танцювали, кидалися сніговими кульками, літали на мітлах, потрапляли у «портали» тощо.

Хоча цьогорічні зимові канікули відбулися без традиційних поїздок до Львова та гірськолижних карпатських курортів, вони пройшли не менш цікаво та змістовно. Проте були насиченими майстер-класами.
Так, під девізом «Відпочиваємо творчо!» в зразковій студії образотворчого мистецтва «Метелик» (керівники: Олена Ліпшиць, Віта Лисенко, Олеся Фахрадова) пройшли тематичні майстер-класи. Викладачі студії підготували цікаві ідеї для кожної групи: для груп вищого рівня – «Зимовий живопис» (секрети олійних фарб), для основного рівня – «Креативний янгол» (конструювання з незвичних матеріалів), для груп початкового рівня – «Різдвяний дзвоник» (об'ємна аплікація). Тож, творили на повну!

А вихованці гуртків «Еко-стиль» та «Юні друзі природи» (керівник – Лариса Василенко), вчилися створювати новорічні композиції для святкового столу під час майстер-класу керівника гуртка «Юні квітникарі» Марини Романової.

«Встигли все!» вихованці гуртків «Природа і фантазія» та «Природа рідного краю» (керівник – Станіслава Карпій), а саме: взяли участь у майстер-класах «Виготовлення новорічних прикрас» та «Різдвяний ангел», відвідали новорічне свято в кафе «Золотий ключик» та різдвяне свято в Свято-Троїцькому сквері, допомогли пернатим під час акції «Допоможемо зимуючим птахам», а також, взяли активну участь в акції «Подаруй привітання з Новим роком у вигляді листівки військовослужбовцям», ініцsйовану Херсонським волонтерським центром допомоги ЗСУ.

Встигли сходити до кінотеатру вихованці гуртка «Юні квітникарі» (керівник – Марина Романова), окрім цього, вчилися створювати новорічні композиції для прикрашання святкового столу та взляли участь в акції «Допоможемо зимуючим птахам».

Допомагали пернатим й вихованці гуртків «Дослідники заповідних стежок Херсонщини», «Екологія у форматі ІКТ» (керівник – Роман Муржак). Діти виготовили та розвісили на території шкільного парку та прилеглого до школи скверу годівнички. Не забули покласти в них різноманітні ласощі для птахів: хліб, насіння, крупу.