З турботою про талановиту молодь!

Надрукувати

Напередодні свят нагороди та подарунки знайшли своїх героїв, а саме: вихованців гуртків науково-дослідницького напряму Центру. Херсонська Торгово-промислова палата сумісно з управлінням освіти Херсонської міської ради нагородило грамотами та подарунками вихованців-переможців всеукраїнських конкурсів, організованих як Малою академією наук України, так і Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді,

а саме: Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (ІІ та ІІІ місця), Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» (І місце), Всеукраїнської акції школярів та учнівської молоді «Ліси для нащадків» (ІІ місце), Всеукраїнського конкурсу «МАН-Юніор Дослідник – 2020» в номінації «Еколог-Юніор» (ІІ місце), Всеукраїнського відкритого інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор-Ерудит Еколог».
Урочистості та святковості додала атмосфера новорічного заходу, організованого творчою групою Центру. Діти залюбки брали участь у конкурсах, співали та танцювали.
Маємо надію, що такий прояв турботи про талановиту учнівську молодь мотивує наших вихованців на подальші творчі звершення! Щиро дякуємо за це ініціаторам такої підтримки!