"Дистанційку" ми пройшли гідно!

Дистанційне навчання в умовах пандемії – виклик для освітян всього світу, але ми його витримали! Водночас, карантинні умови стали для нас своєрідним поштовхом до творчого пошуку та самореалізації. Підтвердженням цього став Міжнародний проєкт «Дистанційне навчання у позашкільній освіті» – «E-Learning in After-School Education», ініційований Міжнародною асоціацією позашкільної освіти.

Проєкт став своєрідним майданчиком для обміну досвідом: понад 1000 проєктів подано від представників позашкільної освіти України, Болгарії, Казахстану, Литви, Польщі, Словаччини, Чехії. Майже 38 тис. охоплення аудиторії на офіційній сторінці проєкту.

Своїми ідеями щодо організації дистанційного навчання у закладі позашкільної освіти поділився й наш Центр. Проєкт «Зелений кінотеатр ОНЛАЙН» отримав чимало прихильників, коментарів й став володарем диплому ІІ ступеня!

Дякуємо всім, хто нас підтримав: колегам, батькам, вихованцям, друзям, друзям друзів! Дякуємо організаторам проєкту за надану можливість продемонструвати власні напрацювання!

Тож, «дистанційну» наш колектив пройшов гідно й сповнений ідей та творчого натхнення на майбутнє!