Безпека онлайн

11 лютого 2020 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету», метою якого є пропагування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.

Мільйони людей об’єднуються онлайн, щоб надихнутися для позитивних змін, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.
Не оминула цю дату й інформаційна еко-студія центру екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт» (керівник – Роман Муржак), керівник якої з цього приводу підготував тематичний семінар-практикум «Правила використання інформації в Інтернеті: етичні норми». Цією нагодою скористалися адміністрації ЗЗСО № 13 та № 15, які гостинно запросили керівника еко-студії до своїх учнів. А взагалі, з січня проведено п’ять практикумів для майже 110 учнів чотирьох шкіл міста (№ 13, 15, 45, 55).
Долучайтесь до них і ви!