Разом зробили добру справу!

Надрукувати

Передноворічні клопоти, святковий настрій, подарунки… але не у всіх. Є люди, які цього не мають – на жаль, так склалася їх доля. Але є небайдужі люди, які це розуміють й дарують часточку свого тепла, організовуючи благодійні заходи.

Завдяки ініціативі Артема Кириченка, ветерана АТО та волонтера, пацієнти комунального закладу «Херсонський психоневрологічний будинок-інтернат» Херсонської обласної ради переглянули святкове дійство за участі народного художнього колективу театру-студії народного танцю «Віночок» (керівник – Валентина Орлова).
До талановитих вихованців приєдналися й меценати: Садіяр Мухтасович Мамедов, громадський діяч, голова Благодійного фонду Мамедов Садіяр та Віталій Богданов, депутат Херсонської міської ради. Свято вдалося на славу! На сцені будинку-інтернату завдяки новорічним чарам Діда Мороза (до речі, у ролі якого був Артем Кириченко) ожили казки світу й юні танцюристи дарували свій талант та посмішки вдячним глядачам. Кожен учасник заходу (від малого – до великого) отримав солодкий подарунок від меценатів заходу. Разом створили справжню новорічну казку!

Тож, дякуємо всім учасникам заходу й бажаємо миру, щастя, злагоди, міцного здоров’я у новому 2020 році!