Море хвилюється, раз!...

На справжні морські пригоди перетворилась чергова зустріч центру екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт» та учнів закладів загальної середньої освіти. До Міжнародного дня Чорного моря в рамках проекту «Еко-Всезнайка»

учні 3-Б класу ЗЗСО № 54 та вихованці гуртка «Природа рідного краю» (керівник – Наталя Костіна) «глибоко занурилися» в морські екосистеми нашого регіону: пізнавальні вікторини, захоплююче відео з глибин про життя морських мешканців та весела рухавка медуз не залишила нікого байдужим.
Підхопили морську естафету й учні 3-Б класу ЗЗСО № 55 та вихованці клубу дебатів «Альбіон» (керівник – Наталя Костіна), але вже в рамках чергового засідання дискусійного майданчика «Зелений кінотеатр». Діти розглянули особливості Чорного моря як природної водойми, переглянули відео та презентації про екологічний стан, пізнали світ мешканців цієї екосистеми. Особливого драйву зустрічі додали рухливе лото та танці з дельфінами. По завершенню зустрічі всі учасники отримали тематичні призи – різноманітні мушлі – дарунки моря на згадку про цікаву зустріч.