Ніхто не лишився байдужим...

Звідки беруться бездомні домашні тварини? З якої хати вони туди потрапляють? Як їм після цього вижити на вулицях міста? Дякувати, що є небайдужі люди, які організовують притулки для бездомних тварин, та ще на волонтерських засадах.

Саме у такий притулок завітали вихованці гуртка «Природа рідного краю» (керівник – Наталя Козуб), учні 3-а та 4-а класів ЗЗСО № 28. До зустрічі діти підготувалися заздалегідь: розгорнули активну діяльність по збору необхідних каш, сухого корму, металевих мисок, нашийників, повідків, підстилок, тощо. Відомо, що добрі справи надихають, тому діти були сповнені ентузіазму та з нетерпінням чекали на зустріч.

По приїзду до місця призначення, дітей зустрів дружній гавкіт чотирилапих, які стовідсотково відчули «подарунки». Ось і перша зустріч… Що в цей момент було на серці школярів? Вони хотіли їх погладити, приголубити ... Але в цілях безпеки діти підходили тільки до вольєрів.

Багато хто одразу хотів забрати собак додому, але ... є багато «але». По дорозі додому дітлахи жваво обговорювали побачене та беззаперечно вирішили продовжити цю справу, будували плани на майбутнє. Ніхто не поїхав байдужим. Всі твердо зрозуміли, що саме ми відповідаємо за тих, кого приручили!