Як завжди: яскраво, майстерно та переможно!

Надрукувати

10-11 травня 2014 року хореографічні колективи Центру приймали участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу юних та молодих виконавців «Маленькі зірки» та отримали наступні результати:
- народний художній хореографічний ансамбль танцю «Радість» (керівник – Луньова Н.О.) отримав Гран-прі конкурсу. В номінації «Естрадний танець» (старша вікова категорія) колектив посів І місце, (середня вікова категорія) – ІІ місце; в номінації «Народний танок» - І місце; в номінації «Народний стилізований танець» - І місце. Наймолодші учасники колективу отримали диплом «Дебютанти конкурсу».

- народний художній ансамбль танцю «Едельвейс» (керівник – Якуба С.В.) посів І місце в номінації «Народний стилізований танець», І місце – в номінації «Данс-шоу», ІІ місце – в номінації «Народний танок». Молодша та середня вікові категорії посіли ІІ місця в номінації «Естрадний танець». Колектив також отримав Кубок кращого колективу «Маленьких зірок».
- народний художній театр-студія народного танцю «Віночок» (керівник – Орлова В.В.) отримав Гран-прі конкурсу, ІІ місце в номінації «Народний стилізований танець».
- вихованка вокального гуртка «Унісон» (керівник – Усатюк Г.Є.) Третяк Дар’я посіла І місце.
Вітаємо з вдалими виступами!