Свято творчості й безпеки

Розпочали! Й, як завжди, пошуком нових талантів: юних художників та співаків, артистів та танцюристів, любителів природи та мандрівок, мрійників та фантазерів!

Щороку Центр  гостинно відкриває двері для сотень дітей, які бажають творити, й влаштовує для них святкове дійство. Цьогоріч, 11 вересня, кожен бажаючий мав змогу подорожувати станціями під час квесту, взяти участь у майстер-класах, вікторинах й подолати смугу перешкод зі справжнім туристським обладнанням. Саме так юні потенційні вихованці, переважно учні закладів загальної середньої освіти Корабельного району, знайомилися з творчим життям Центру й завзято спостерігали за виступами вже досвідчених вихованців, зірок, народного художнього колективу ансамблю танцю «Райдуга» (керівник – Олена Добровольська), клубу спортивного бального танцю «Латинос» (керівник – Лілія Логвинченко), вокальної студії «Унісон» (керівник – Ганна Усатюк).

Оскільки з початком навчального року гостро постає питання безпеки дорожнього руху, то на свято завітали співробітники патрульної поліції. На чолі з головним спеціалістом управління освіти Херсонської міської ради Тетяною Василівною Кошелюк гості привітали усіх присутніх з новим навчальним роком та побажали безпеки в усьому, й нагадали основні правила дорожнього руху, яких необхідно неухильно дотримуватись кожному. Від теорії переходили до практики: перетворювалися на уявних пішоходів, які чітко дотримувались правил поводження на вулицях та дорогах міста.

Таким чином, свято поєднало у собі творчість та безпеку, подарувавши усім присутнім безліч позитивних емоцій, важливої корисної інформації та можливість вибору – вибору захоплення до душі!