Одразу три переможця!

Надрукувати

Одразу три команди в цьому році представляли місто Херсон на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів «Земля - наш спільній дім» за темою «Моя мала Батьківщина». В актовій залі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» зібралися 10 команд з Генічеського, Каланчацького, Голопристанського, Чаплинського та Білозерського районів Херсонської області. І кожна представляла свою малу Батьківщину у всій своїй красі й, на жаль, зі своїми екологічними негараздами.

Виступи супроводжувалися піснями, хореографічними композиціями та театралізованими сценками. Компетентне журі у складі фахівців Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, Херсонського училища культури, Таврійського ліцею мистецтв, Херсонського державного аграрного університету було одностайним у своєму рішенні й результати перевершили всі очікування: всі три наші команди – в призерах!
Право представляти Херсонщину на всеукраїнському етапі конкурсу, що пройде у м. Суми, вдруге виборола команда Планета» (керівник – Надточий Тетяна Іванівна) Комишанської загальноосвітньої школи № 26!

А команда «Зелена лінія» Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов (керівник Олійникова О.О.) та команда «Ревізор» (керівник Сакун І.О.) Херсонського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу № 48 розділили ІІ місце!

Тож, вітаємо команди з успішними виступами, а команді «Планета» вкотре бажаємо гідно заявити про свою малу Батьківщину на всеукраїнському рівні!