Школа подружнього життя

На жаль, але сучасна молодь зовсім не готова до подружнього життя, оскільки більшість батьківських сімей не можуть дати молодому поколінню знання, необхідні для створення і розвитку щасливих відносин у сімейному житті, тому що самі не мають цих знань. Це факт підтверджують й статистичні дані: 65 відсотків пар в Україні розпадається; 50 відсотків дітей живуть у неповних сім`ях.

Психологи попереджають, що якщо тенденція збережеться, то в країні виросте покоління людей, які не вміють і не хочуть будува¬ти відносини. Тому питання підготовки до подружнього життя вже за шкільною партою є актуальним та нагальним. З проектом «Школа подружнього життя» (програму схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах Міністерством освіти і науки України, протокол №2 від 25.09.2018р.) відвідав Херсонщину її автор та досвідчений тренер Олійник Олег Валерійович.

На однойменний семінар-тренінг з’їхалися педагоги та психологи з усієї області. Центр представляли методисти: Василенко Лариса Михайлівна та Козуб Наталя Марківна. Учасники заходу отримали сертифікати та всю необхідну інформацію для формування гро¬мадянської та соціальної компетентності школярів та школярок.