Масштабні перемоги орієнтувальників

Понад 500 спортсменів-орієнтувальників з усієї України зібрав бальнеологічний курорт Трускавець (Львівська обл.) наприкінці березня, але не для відпочинку, а для участі у Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, який проводився під патронатом Міністерства молоді та спорту України.

В рамках чемпіонату відбулися: Особистий Чемпіонат України серед дорослих, юніорів, юнаків та ветеранів; Кубок України (1-2 етапи, бігом); Кубок України (1-2 етапи, спринт, бігом) та Всеукраїнські змагання серед вихованців ДЮСШ та закладів позашкільної освіти.
Який масштаб змагань! Яка кількість видатних спортсменів! І серед них – вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» (керівник – Васіна І.В.). Не зважаючи на погодні умови та складні дистанції, вихованці протягом чотирьох днів змагань виборювали призові місця:
- на надкороткій дистанції: ІІ місце (Ж-16) посіла Цивільська Фея, учениця 10 класу ЗЗСО № 27, ІІІ місце (Ч-18) – Грязєв Богдан, учень 11 класу ТЛМ, ІІІ місце (Ч-21А) – Ракша Микита, учень Політехнічного коледжу;
- на продовжених дистанціях: ІІІ місце посіла Цивільська Фея;
- на середніх дистанціях: І місце (Ч-21А) – Ракша Микита, ІІ місце (Ж-16) – Цивільська Фея, ІІ місце (Ч-18) – Грязєв Богдан;
- на скорочених дистанціях: першою стала Цивільська Фея.


До речі, серед спортсменів-орієнтувальників, які представляли Херсонщину на цих змаганнях, вихованці Центру були найкращими! Вітаємо вихованців та тренера Васіну Ірину Валентинівну з такими вагомими перемогами!