Добро перемагає!

Надрукувати

Вже вкотре щасливі обличчя дітей, які отримали коробку з дивовижними речами, надихають на подальші добрі справи. Вихованці учнівського наукового товариства «Логос» разом з дітьми Недільної школи Собору Стрітення Господнього організували акцію «Самарянська сумка» для дітей, які перебувають на санаторному лікуванні в обласній дитячій туберкульозній лікарні м. Олешки.

До участі у заході запросили Архієпископа Климента, керуючого Херсонською єпархією Української православної церкви Київського патріархату, який з радістю підтримав наміри подарувати дітям можливість отримати позитивні емоції для покращення їх здоров’я.

 

Під час самої зустрічі діти уважно прислухалися до добрих та мудрих слів Святого письма. Золоте правило спілкування надало перевагу у виборі свого власного відношення до оточуючих: «Стався до інших так, як ти б хотів, щоб ставилися до тебе». Радість та задоволення від подарунків отримали всі діти, очі яких світилися від слів: «Дякую!». Також, добрі слова подяки усім організаторам акції висловила Гурова Тетяна Миколаївна, головний лікар медичного закладу.

Тож, добру справу зроблено! Попереду – ще чимало!