Співпраця заради майбутнього

Робота екологічної комісії МУП (керівник гуртка «Життя і здоров’я» – Гусєва Л.А.) є різноплановою: інформаційно-просвітницькою, практичною, організаторською, тощо. Останнім часом актуальною є робота по підтриманню зв’язків з навчальними закладами міста.

07 квітня 2014 року за круглим столом зустрілися представники екологічної комісії МУП та активісти екологічного клубу ЗНЗ № 47 «Екодивосвіт» (координатор екоклубу – Калінінська Н.М.). Під час зустрічі учасники обговорили проблему відсутності підтримки громадянами міста екологічної роботи школярів. Також президент «Екодивосвіту» звітував про виконану екоклубом роботу та висловив побажання співпрацювати з екологічною комісією МУП.
Наступного дня представники екологічної комісії МУП завітали на відкрите засідання парламенту гімназії № 6. Лідери учнівського управління обговорили позитивні та негативні моменти, що виникають під час роботи парламенту, домовились про підтримку та співпрацю.
Проблему безпритульних тварин в нашому місті представники екологічної комісії МУП обговорили з учнями 9-10 класів НВК № 48 під час години спілкування «Ми у відповіді за тих, кого приручили». Результатом зустрічі стала розробка дизайну соціальної реклами із закликом бережливого ставлення до братів наших менших та можливість проведення акції співпраці з волонтерами щодо допомоги безпритульним тваринам міста.
Дуже приємно, що сучасна молодь прагне змінити негативні тенденції у нашому місті та розуміє, що навіть локальні дії змінюють майбутнє.