Канікули з "Асорті"

Вже другий рік поспіль на час осінніх, зимових та весняних канікул працює центр дозвілля «Асорті», який запрошує у світ веселого, творчого, цікавого та корисного дозвілля.

Учасники майстер-класу з декоративно-ужиткового мистецтва доповнили осінню палітру дерев власноруч виготовленими паперовими.

Майстер-клас з акторської майстерності «Створи себе сам» об’єднав бажаючих навчитися долати страх перед публічною самотністю, переходити поріг сцени, знімати м’язове та психологічне напруження, розвивати образне мислення, фантазію, уяву, пам'ять, увагу, спостережливість та почуття ритму.

Разом з канікулами прийшло свято Halloween. Під час святкування зроблено акцент саме на веселощах та переодяганні: арт-терапевтична розмальовка скляних світильників під наспів улюблених пісень, вирізання гірлянд у формі гарбузів та яскрава фотосесія напам’ять.

Для любителів поспівати проведено дитячий пісенний батл «Співоча осінь». У виконанні українських пісень змагалися дві команди: «Домісолька» та «Гармонія», до яких увійшли вихованці Центру та учні ЗНЗ № 5, 41, 46, ЛЖЕП.

Отже, осінній канікулярний настрій покращено! Чекаємо на зустріч взимку!