Профі-квест

Надрукувати

Центр екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт» розширює географію своєї діяльності. Так, вихованці гуртків «Моя майбутня професія» та «Рівний – рівному» (керівник – Петренко Н.М.), заздалегідь підготовлені в якості тренерів (представники екологічних клубів ЗНЗ № 5, 55 та гімназії № 1),

провели профі-квест «В долонях між степом та Дніпром» для учнів Червономаяцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бериславського району Херсонської області. Для школярів 6 та 7 класу юними тренерами проведено два тренінги «Світ майбутньої професії». Керівником гуртка Петренко Н.М. для учнів 10-11 класів проведено тренінг «Твоє життя – твій вибір».

 

У відповідь для вихованців-тренерів господарі організували екскурсію до шкільного історичного музею та музею народної творчості, до Свято-Григоріївського Бізюкова чоловічого монастиря, розташованого на березі Каховського водосховища, а також, до водних підвалів для ознайомлення з системою очистки питної води у стародавні часи.

На згадку про творчу зустріч учасники висадили на території шкільного подвір’я кущ квітів та деревце яблуні. Захід відбувся за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова.