Насичено та результативно!

Надрукувати

Кінець квітня та початок травня для хореографічних колективів Центру видався напрочуд насиченим і, що головне, результативним. 29 квітня 2017 року в приміщенні Палацу молоді та студентів відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу юних та молодих виконавців «Маленькі зірки», за результатами якого народний художній колектив ансамбль танцю «Едельвейс» (керівник – Якуба С.В.) в номінації «Народний танець» (середня вікова категорія) отримав Гран-прі, в номінації «Народний стилізований танець» (молодша вікова категорія) посів І місце, в номінації «Естрадний танець» (молодша вікова категорія) – ІІ місце.

Щедрим на перемоги для хореографічних колективів видався й Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Миколаївські зорі – 2017», що пройшов у м. Миколаєві з 30 квітня по 01 травня 2017 року:
- народний художній колектив театр-студія народного танцю «Віночок» (керівник – Орлова В.В.) в номінації «Народний танець» посів І місце, в номінації «Дитяча хореографія» - ІІ місце;
- народний художній колектив ансамбль танцю «Едельвейс» (керівник – Якуба С.В.) став другим в номінації «Дитяча хореографія» та в номінації «Народний танець»;
- народний художній колектив ансамбль танцю «Райдуга» (керівник – Добровольська О.В.) посів ІІІ місце в номінації «Народний танець».

В той час, поки інші хореографічні колективи Центру здобували перемоги, вихованці народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Радість» (керівники – Луньова Н.О. та Розсуждай В.І.) готувалися до щорічного звітного концерту, який відбувся в перший травневий день на сцені Палацу молоді та студентів.
Як завжди, колектив вразив присутніх прихильників творчості справжнім грандіозним дійством, сповненим авторськими креативними ідеями, високою виконавською майстерністю та позитивною енергетикою. Кожна хореографічна постановка відзначалася яскравою виразністю, глибоким змістом, сюжетною завершеністю та палітрою різнопланових костюмів.
Головною ідеєю цьогорічного концерту стали «Танці про головне»: кожен танець торкався головного в житті: від почуття любові до рідної землі – до почуття кохання; від казкових історій – до реальних життєвих; від національних традицій – до традицій інших народів…

Вітаємо колективи з успішними виступами! Бажаємо подальшого яскравого творчого життя, сповненого нових звершень та перемог!