Ні хвили без цікавинок

Надрукувати

Цікаво та змістовно проходить позашкільне життя вихованців клубу «Альбіон», гуртків «Юні охоронці природи» та «Природа рідного краю» (керівник – Костіна Н.М.). Традиційно, до Дня Святого Валентина вихованці взяли участь у майстер-класі з хендмейду. Цього разу вони розписували акриловими фарбами ґудзики та святкові валентинки, переглянули презентаційні матеріали та взяли участь у конкурсі на кращу вітальну листівку.

 

 

До Всесвітнього дня водно-болотних угідь на базі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова відбулось засідання дискусійного майданчика «Зелений кінотеатр» на тему: «Таке незвичайне болото». Вихованці гуртків разом з учнями 4-а класу Херсонської гімназії № 1 ознайомились зі значенням боліт в екосистемі нашої планети.

А разом з учнями 3-б класу цього ж закладу взяли участь у занятті на тему «Тварини навколо нас» в рамках проекту «Еко-Всезнайка» центру екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт». Юні учасники відчули себе справжніми зоологами під час перегляду відеороликів та презентаційних матеріалів з даної тематики, обговорили проблеми утримання тварин у зоопарках та в домашніх умовах. Також, більш детально розглянули Червону книгу України та позмагались у конкурсах і вікторинах.