Вивчаймо разом з "Дивосвітом"!

Надрукувати

Чарівний світ природи сповнений дивовижних барв, чудових звуків, досконалих рухів і форм. І треба лише ширше розкрити очі та уважно прислухатися, щоб стати володарем цих казкових скарбів і невичерпної радості... І в цьому юним херсонцям продовжує сприяти центр екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт».

Разом з учнями 4-а класу Херсонської гімназії № 1 проведено засідання дискусійного майданчика «Зелений кінотеатр» (керівник – Костіна Наталя Миколаївна) на тему «В гості до дерев».Віртуально подорожуючи осіннім лісом, юні природознавці вивчали будову дерев, їх функцію та значення для людини. Отримані знання перевіряли під час командного змагання та перегляду навчального екологічного мультфільму про збереження зелених насаджень.

Не менш цікаво та пізнавально пройшло відкрите заняття гуртка «Природа рідного краю» (керівник – Костіна Н.М.) на тему «Повітря та його захист», на яке були запрошені учні 3-б класу Херсонської гімназії № 1. Діти занурилися у світ захопливих досліджень властивостей повітря, змагалися у створенні схем-малюнків та переглядали навчальні мультфільми та відео.

Тож, центр екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт» відкритий для кожного та запрошує всіх бажаючих зануритися у дивовижний світ природи разом!