Вітаємо!

Надрукувати

Найкращим здобутком кожного педагога є успішність його вихованців. Тому керівник гуртка Васіна Ірина Валентинівна по праву може пишатися своїм вихованцем Пікуліним В’ячеславом, який отримав спортивне звання «Майстер спорту України» зі спортивного орієнтування (наказ Міністерства молоді та спорту України від 04.11.2013 р. № 821).
За високі досягнення у сфері спортивного орієнтування кандидатура вихованця гуртка «Юні судді змагань» була подана для участі у конкурсі на отримання стипендії Херсонської міської ради. І напередодні Нового року серед безлічі талановитих конкурсантів Пікулін В’ячеслав отримав престижну нагороду і визнання. Керівник Васіна І.В. отримала грамоту т.в.о. міського голови за високу результативність вихованців та професійну відданість улюбленій справі.

Пікулін В'ячеслав, будучи студентом ІІ курсу Херсонського технічного національного університету, активно поєднує навчання та заняття зі спортивного орієнтування в гуртку «Юні судді туристських змагань» Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості. З 2008 року тренується під керівництвом майстра спорту Васіної Ірини Валентинівни. За цей час показав себе здібним та наполегливим вихованцем, про що свідчать досить вагомі результати у чемпіонатах та змаганнях різного рівня:
- І місце - Чемпіонат України у ІІІ-х етапних естафетах, Чемпіонат України серед юніорів та юнаків (рогейн, 12 год.), Чемпіонат України в естафетних змаганнях на середніх дистанціях,
- ІІ місце - Всеукраїнські змагання серед юнаків зі спортивного орієнтування, Чемпіонат України зі спортивного орієнтування (рогейн, 24 год.), Чемпіонат України зі спортивного орієнтування (рогейн, 6 год.).
- ІІІ місце - Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування присвячених пам’яті Героя Радянського Союзу Олега Оніщука.
Найголовнішими здобутками юного спортсмена стала перемога на ХІ Чемпіонаті світу серед юніорів з рогейну, що проходив у липні 2013 року на території Російської Федерації, та виконання нормативу Майстра спорту України зі спортивного орієнтування.
Вітаємо та пишаємося такими вагомими здобутками!