Морські пригоди на "лазурному" узбережжі

Надрукувати

Щорічно вихованці еколого-природничого відділу з нетерпінням чекають справжніх морських пригод на «лазурному» березі Чорного моря.
З 16 по 29 червня 2014 року 20 юних любителів природи гуртків «Юний еколог», клуб «Альбіон» (керівник – Костіна Н.М.) та «Юний натураліст», «Охорона природи» (керівник – Коваленко І.В.) здійснили оздоровчо-пізнавальний виїзд до бази відпочинку ПП «Біньковська» смт. Лазурне (Скадовський район).

Протягом двох тижнів діти весело та змістовно провели час на березі моря: купалися, засмагали, змагалися в пляжному волейболі та будівництві палаців із піску. Не менш цікавим було й вечірнє дозвілля: відвідували 3-Д кінотеатр, проводили вечір знайомств, конкурс талантів, майстер-класи по виготовленню штучних квітів та амулетів з мушлів. Особливо запам’ятались відпочиваючим спортивні змагання, День іменинника та квест «Пошук скарбів».


За цей час вихованці здружилися та краще пізнали один одного, скуштували багато смачних став та цілющих трав’яних напоїв. Діти, сповненні позитивними враженнями, роз’їхались по домівках та вже з нетерпінням чекають наступних морських пригод.