ГО “Смарт освіта”: розклад на 23 березня

Надрукувати

ГО “Смарт освіта” проводить для дітей пізнавальні онлайн-зустрічі.

Розклад на 23 березня:

Лінк на зум, тут можна взяти участь в обговоренні: https://us02web.zoom.us/j/85067396172

Лінк на ютюб лише для перегляду: https://youtu.be/FNryde8UalE

1. Культурний шок під час відвідування Великої Британії
Час: 23 березня, 11:00 
Для кого: 5–8 класи
Вестиме: Світлана Горбаченко, вчителька англійської мови, Житомирська гуманітарна гімназія №1

Спираючись на свій досвід, учителька розповість про відмінності культур і цікаві факти про Велику Британію. Діти дізнаються, як підготуватися до відвідування країни, щоби не потрапити в складні ситуації. Це варто знати кожному!

2. Гуляємо джунглями. Нам не страшно
Час: 23 березня, 12:00 
Для кого: 1–3 класи
Вестиме: Ірина Бєлєвич, вчителька англійської мови, ЗОШ №8, Кам'янець-Подільський

Чуєте? Хто це? Tiger? Будемо вгадувати тварин, повторювати / вивчати їхні назви англійською мовою, рухатися з ними та рахувати їх. Зможемо почитати / послухати короткі тексти та спробуємо писати в повітрі. Буде весело та легко. Заняття з елементами англійської мови.

3. Їжа. Чи треба їсти суп? Чи можна запивати їжу?
Час: 23 березня, 13:00
Для кого: 12+ років
Вестиме: Петро Чорноморець, кандидат біологічних наук, викладач, Демократична школа “Майбутні”

Чи треба їсти суп? Чи можна запивати їжу? Що гірше: піца чи чипси? Ви матимете можливість поставити будь-які запитання про їжу!

4. Німецька музика: від класики до сучасності 
Час: 23 березня, 14:00
Для кого: 7–11 класи
Вестиме: Тетяна Завгородня, вчителька німецької мови, Приватна школа “Афіни”

Будемо вчити німецькі слова, обговорюючи музику. Яка музика вас подобається? Які виконавці? Коли й де слухаєте музику? Також обмінюватимемося враженнями про музику. Діти дізнаються про німецькомовних композиторів, їхні музичні твори, а також про сучасних виконавців і їхню музику. Під час зустрічі буде як письмове, так і усне обговорення. Бажаний рівень знань німецької – А2. Але запрошуємо всіх охочих, адже кожен дізнається щось нове цікаве!

5. Незвична подорож із пані Оксаною
Час: 23 березня, 15:00
Для кого: 5–11 років
Вестиме: Оксана Словік, сертифікована вчителька початкових класів, Луцький ліцей №27, ТОП-50 учителів України за версією GTPU 2020 та 2021

Ми подорожуватимемо цікавою країною, але якою – таємниця. Наша подорож міститиме 4 зупинки. Що вони означають, можна здогадатися, лише виконуючи певні завдання. До кожної зупинки потрібно здійснити три кроки. За допомогою кубика й випадкових чисел, діти отримуватимуть цікаві завдання й виконуватимуть їх. Учні слухатимуть музику й малюватимуть той об'єкт, який уявили. Отже, ми навчимося дивитися на звичні речі по-новому, розслабимося й відпочинемо.

6. TikTok для навчання та саморозвитку
Час: 23 березня, 17:00
Для кого: 7–11 класи
Вестиме: Яна Зінов‘єва, учителька української мови та літератури, Кривий Ріг

На занятті ми поговоримо про феномен соціальної мережі TikTok. Спробуємо довести, що TikTok – це важливе джерело сучасного фольклору. І проаналізуємо можливості платформи для навчання, саморозвитку та навіть формування майбутньої кар’єри, опрацюємо контент різних авторів, побуваємо у віртуальних музеях, які створюють "тіктокери".