EdCamp-академія: розклад занять з 21 по 27 березня

Колеги з EdCamp-академії пропонують долучитися до онлайн-зустрічей ДІТЕЙ, ОСВІТЯН та БАТЬКІВ.

Розклад занять EdCamp-академії з 21 по 27 березня 

 Детальніше:

"Батьківство, учительство й учнівство — це новина для вас!

Наша оновлена  — це регулярні взаємопов’язані активності на підтримку дорослих і дітей, які залишаються в районах бойових дій, переміщені в Україні, переміщені за кордон чи приймають у своїх громадах.

Для ВЧИТЕЛЬСТВА

Вам ми пропонуємо два напрями, які відбуватимуться у форматі онлайн-зустрічей за визначеним розкладом.

Напрям 1. «Ресурсність і підтримка»
Це — Ваша психологічна підтримка в умовах воєнного стану. Вона покликана зберегти психічне здоров’я освітян та відновити ресурсність психіки, сформувати її адаптаційні механізми, та дозволити оволодіти техніками самопідтримки та підтримки учнівства.
Щодня (включно з вихідними) з 8:30 до 8:50 та з 21:00 до 21:20.
Ранковий блок має назву «Доброго ранку, з надією на світанку», вечірній — «Мирної ночі, до перемоги охочі».

Напрям 2. «Інклюзія не ілюзія» (також може бути цікавим для батьківства)
Це — професійна підтримка учительства й батьківства України щодо адаптації дітей з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану.
Тут ми хочемо надати й розвинути Ваші знання щодо особливостей організації освітнього процесу та життєдіяльності дітей, надати практичні рекомендації щодо алгоритмів дій у критичних ситуаціях.
Щовівторка й щоп’ятниці з 15:00 до 15:45. Зустрічі проводитимуться кваліфікованими спеціалістами дитячого центру реабілітації «Нове дихання» та благодійного фонду «Квіти життя».

Що буде для УЧНІВСТВА?

Мала EdCamp-академія
Це — спеціальна академія для дітей різного віку, у тому числі й тих, які виїхали за кордон.
Ми підготували купу розвивально-розважальних тематичних зустрічей.

«Українська для всіх» — закріпимо та поглибимо знання з української мови, розвинемо навички розв’язання тестових завдань з української мови, надолужимо навчальну програму з предмета.

«ПізнавайКа» — цікавезні мультипредметні заняття. Організуємо змістовне та розвиваюче середовище для дітей молодшого шкільного віку, сприятимемо їхньому різнобічному розвитку та зміщенню фокусу уваги з подій сьогодення на розвиваючо-пізнавальний контент для забезпечення захисту психічного здоров’я.

«Надолужимо математику» (стартує з другого тижня занять) — заняття з окремих тем математики, які будуть цікаві учнівству різних вікових груп, аби надолужити програмний матеріал та удосконалити математичні навички.

«Уроки громадянина» — розвивальні заняття для молодших та старших школярів з доброчесності, формування людських цінностей і громадянської позиції.

«Час коду» — для учнівства 1-4 та 5-9 класів з логіки, алгоритмізації та програмування.

«Хімія речей: дослідження доказів» — майже детективні захоплюючі історії для учнівства 5-9 класів, пов’язані з хімією навколо нас.

«Арт» — простір дитячої творчості та креативності, який є терапією для душі та розуму, організований фаховими арт-терапевтками та практичними психологинями.

«Science» (стартує з другого тижня занять) — STEM-уроки для майбутніх науковців і науковиць, дослідників і дослідниць, винахідників і винахідниць, бо вони так потрібні нашій країні.

«Англійська розмовна для всіх» (стартує з другого тижня занять) — те, що знадобиться і дорослим, і дітям вже зовсім-зовсім скоро, бо подорожувати ми точно будемо багато! ранкова й обідня руханки.

Щодня (включно з вихідними) з 9:30 до 19:30. У деякі дні заняття закінчуватимуться раніше в залежності від розкладу. У ньому ми зазначили всі активності та вік, на який вони розраховані. Якщо вік не вказаний — запрошуємо на заняття всіх охочих!

Що буде для БАТЬКІВСТВА? 

Спеціальний телеграм-канал «Дорослі в ресурсі заради дітей»

Цей канал покликаний надати практичних порад та інструментів, які допоможуть не «загубити» дітей під час війни, налагодити комунікацію, відволіктися від тривожних подій та зблизити батьків і дітей.

Щоденно, зранку і вдень, ми будемо публікувати цікаві ігри, які допоможуть провести час із дітьми, сприяючи розвитку їхньої креативності і творчості. Увечері ми публікуватимемо натхненну казку, яка стане приводом для роздумів і діалогу.

Приєднатися можна за покликанням https://t.me/adultsforchildren

Повний розклад занять для всіх учасницьких груп за покликанням https://bit.ly/scheduleofsmalledcampacademy

ВІДЕОЗАПИСИ ВСІХ ЗАНЯТЬ МОЖНА БУДЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ НА НАШОМУ ЮТУБ-КАНАЛІ https://www.youtube.com/c/edcampukraine

За підтримку проєкту дякуємо Heinrich Böll Foundation, Бюро Київ — Україна."