Успішна колаборація: заступник директора + керівник гуртка

Надрукувати

«Гурток у чотири руки» – таку назву має творчий проєкт, який стартував з початку нового навчального року в нашому Центрі. В основі проєкту – педагогіка партнерства, а точніше: творча колаборація: заступник директора + керівник гуртка. Перший етап передбачає сумісну розробку освітнього контенту, зокрема, навчальних занять, другий – їх сумісна реалізація.

Наразі проєкт триває й доволі успішно! Маємо вже перші результати!
Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Національною академією педагогічних наук України та Інститутом проблем виховання з метою впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у закладах освіти України протягом 2021 року проводився Всеукраїнський конкурс «Цікава школа».
В рамках реалізації проєкту на конкурс було подано дві розробки.
На обласному етапі в номінації «Найоригінальніший навчальний заклад» конкурсна робота Вікторії Тарановської, заступника директора, та Наталі Костіної, керівника гуртка, посіла І місце, в номінації «Нетрадиційне заняття гуртка» конкурсна робота Вікторії Тарановської та Романа Муржака, керівника гуртка, також посіла І місце.
На всеукраїнському етапі в м. Києві, серед 106 робіт з 15 областей України, конкурсна робота Вікторії Тарановської та Романа Муржака в номінації «Нетрадиційне заняття гуртка» відзначена дипломом ІІ ступеня!
Ось така вона, успішна колаборація! Тож, рухаємося далі!