"Латинос" рулить!

Надрукувати

Ще не вщухли емоції та овації в соцмережах й інтернет-шпальтах від грандіозних перемог з Нідерландів, як юні спортсмени клубу спортивного бального танцю «Латинос» (керівник – Лілія Логвинченко)  «підкинули ще» – не менш грандіозні перемоги з Польщі, де відбулися Міжнародні змагання «Air Dance Christmas Ball».

Два дні насиченої конкурсної програми, незалежне суддівство з Італії, Німеччини, Великобританії, Латвії, більш, ніж тисяча учасників та неймовірна атмосфера змагань – це все стало неабиякою мотивацією до перемоги! І, найголовніше, майстерність наших юних спортсменів, яку вони вкотре продемонстрували на міжнародному рівні!
Найкращими серед найтитулованіших танцювальних пар світу в своїй віковій категорії стала пара: Щербіна Назар, учень Херсонської гімназії № 1, та Фоменко Варвара, учениця Олешківської гімназії № 1, які посіли І місце.
Вдало дебютувала – два І та одне ІІІ місце – танцювальна пара: Білецький Анатолій, учень Херсонського НВК № 11, та Лугановська Марія, учениця ЗЗСО № 41.

Також першими стали Сторончак Кирило, випускник клубу, та Маценко Орина, учениця Херсонської гімназії № 1; Ломовцева Анастасія, учениця Новокаховського ліцею № 2 – І місце; Лугановська Марія, учениця ЗЗСО № 41 – І місце.

Танцювальна пара: Алексєєв Максим, учень ЗЗСО № 56, та Петренко Влада, учениця Херсонської гімназії № 20, – вирішили спробували себе в категорії «Юніори 2» (до 16 років), маючи лише 11 та 13 років, й вдало – на п’єдесталі переможно стояли найвище – І місце! В своїй віковій категорії спортсмени здобули бронзу.

Срібними призерами змагань стали: Алексейчук Андрій, учень ЗЗСО № 46, та Тимошенко Єлизавета, учениця Олешківської гімназії № 1, бронзовими призерамиЛапін Олександр, учень Херсонської гімназії № 1 та Чергінець Кіра, учениця Херсонської гімназії № 1.
Ковальчук Семен, учень Херсонського академічного ліцею, та Гетта Єва, учениця Херсонської гімназії № 1, попри погане почуття Єви, увійшли в фінал з 1/4 та посіли IV місце.
Випускники клубу «Латинос», Ліпшиць Станіслав та Коломейцева Нікторія, в категорії «Дорослі», отримали срібло!
Вкотре щиро вітаємо з неперевершеними результатами на міжнародному рівні! Пишаємося вами!
Як кажуть діти: ««Латинос» рулить»! Тож, прямуйте на нові неперевершені творчі досягнення та перемоги!