Як ми Миколая святкували!

Вже стало доброю традицією – розпочинати святкування Дня Святого Миколая з виступу юних акторів театрального колективу «АртКлас» (керівник – Світлана Біневська).
«Даруй добро для радості в житті, для щастя… І вам добо добром воздасться!» - такий головний меседж вистави «Пригоди на День Святого Миколая», повчальної історії, яка стала справжнім святом перемоги добра над злом, яка вчила глядачів, а це учні закладів освіти Корабельного району та учасники хореографічного колективу «Акварель», бути чуйними, вихованими, чемними та слухняними.

Завдяки вдало підібраному матеріалу та професійної гри юних акторів, учасники свята мали змогу більше дізнатися про історію життя і добрі вчинки святого. Атмосфера добра і тепла, злагоди і надії, яка панувала на протязі усього дійства, надовго залишиться у серцях маленьких глядачів, які щиро дякували акторам по закінченню свята.

Юні ж вокалісти святкували – співаючи та виграючи! Святий Миколай подарував учасникам ансамблю «Мелодія» (керівник – Ольга Якубова) одразу п’ять перемог, серед яких два Гран-прі, у Всеукраїнському конкурсі «Новорічний зорепад».
Серед переможців: Гран-пріМакар Хохлов, Гран-прі - Анастасія і Поліна Григор'єви, І місцеОлександра Плевако, І місцеАндрій Мусулевський, ІІ місцеОлеся Савицька.

 

Туристи ж святкували по-своєму, змагаючись!
Вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник – Віра Бірзова) взяли участь у краєзнавчій грі КЗ «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради. Учасники проходили веселий квест, писали свої побажання на Новий рік та отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Змагались також юні спортсмени у традиційних змаганнях – обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Зелений стадіон» на приз Святого Миколая. Вихованці гуртків «Спортивне орієнтування» разом зі своїм тренером вибороли дев’ять призових місць! І місце в групі Ж-14 посіла Літвіненко Анастасія, в групі Ж-21 – Остапенко Єлизавета, в групі Ч-14 – Андрєев Ярослав, в групі Ч-21 – Скворцов Юрій. Другими стали: в групі Ж-10 – Мочалова Ірина, в групі Ж-14 – Мітрофанова Вероніка, в групі Ч-10 – Косар Марк. Фінішували третіми: в групі Ч-14 - Мочалов Андрій та Васіна Ірина в групі Ж-35.

Також, за приз Святого Миколая змагались й вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник – Віра Бірзова). По групі Ч-14 ІІ місце посів Сокира Павло, ІІІ місце - Саганський Артем. Всі отримали солодкі подарунки, а переможці ще медалі та грамоти від Святого Миколая.

Весело, цікаво та з безліччю конкурсів відсвяткували День Святого Миколая вихованці гуртків «ЕКОland» (керівник – Наталя Костіна). Як це було? Краще один раз побачити, ніж декілька разів прочитати.