20 років "РАДОСТІ" ✨!

Надрукувати

Двадцять років – це багато чи мало? Якщо говорити про вік людини, звісно, що мало, а якщо про колектив, який живе бурхливим творчим життям, де кожна дитина – окрема особистість – це, мабуть, вік зрілості. Двадцятирічний творчий ювілей урочисто відсвяткував народний художній колектив системи Міністерства освіти і науки України хореографічний ансамбль танцю «Радість», керівники: Наталя Луньова та Віроніка Розсуждай.

Відсвяткував, як і годиться танцюристам, у натхненній праці святкового концерту, яка сотнями палких аплодисментів батьків, гостей та друзів, які прийшли привітати своїх улюбленців, відлунилася у стінах Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша. Багато теплих, щирих слів звучало у цей вечір на адресу колективу.

 

Звісно, що цьому творчому тріумфу передувала колосальна робота: сотні репетицій, недоспані ночі, творчі пошуки в оригінальності подачі творчих номерів. І все це заради талановитих дітей, а їх у «Радості» за 20 років було і є чимало: вони підростали, дорослішали і прощалися із мистецьким колективом, але постійно на зміну випускникам приходили нові шанувальники танцю, які вміло втілювали, втілюють і будуть втілювати хореографічні фантазії талановитих керівників. А фантазії у них безмежні! Що говорити – ці танці потрібно бачити! 

 Тож, з нетерпінням чекаємо на нові неперевершені виступи народного ансамблю танцю «Радість» та бажаємо всій «радісній родині», щоб збулися усі побажання, які прозвучали на ювілеї! Творчих здобутків, невичерпної наснаги і вдячних глядачів тобі, «Радосте»!