Приголомшлива перемога!

Вони так сумували за великою сценою… На жаль, карантинні умови, в яких ми живемо вже тривалий час, обмежили можливість хореографічних колективів виступати на великих сценах. Адже хореографія призначена для сцени! Наші колективи сумували, удосконалювали свою майстерність… й «видали»!

На ІІ (регіональному) турі VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, що проходив 20 березня в м. Одеса, народний художній колектив системи Міністерства освіти і науки України театр-студія народного танцю «Віночок» (керівник – Валентина Орлова) та народний художній колектив системи Міністерства освіти і науки України хореографічний ансамбль «Радість» (керівники: Наталя Луньова, Віроніка Розсуждай) отримали високу оцінку журі (9 балів з 10) та вийшли у ІІІ (всеукраїнський) фінальний тур.
Значущість цієї перемоги полягає в тому, це наймасштабніший конкурс народної хореографії й цього року в регіональному турі взяли участь хореографічні колективи Херсонської, Одеської та Миколаївської областей, більше ніж 1200 учасників.
https://fb.watch/4pFymiriDA/
Вітаємо колективи та їх керівників з такою масштабною перемогою! Пишаємося вами! Бажаємо так само вразити журі в фінальному турі, який відбудеться в м. Києві у жовтні 2021 року! Тримаємо кулачки, щоб карантин цьому не зашкодив).